Uw lokale makelaar voor Leidschenveen!

Al 10 jaar dé specialist bij u in de buurt.

“Gooi maar op mijn bord”

Makelaar Rob Verhoeven is jarenlang woonachtig en actief in de regio en specifiek in Leidschenveen.

Zijn focus op deze prachtige Haagse wijk maakt hem hier dé specialist voor aan- en verkoop. “Ik heb de wijk zien groeien en bloeien. Sommige buurten ken ik beter dan mijn eigen straat”, zegt Verhoeven lachend.

Zijn Leidschenveense expertise heeft al velen aan een droomwoning geholpen, of een verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet over durfden dromen. Het geheim? Rob gaat graag een stap verder. “Werkelijk elke vraag over aan- of verkoop mag u op mijn bord gooien. En uw huis natuurlijk ook, als u wilt 😊.” 

Meer over mij

“Gooi maar op mijn bord”

Een greep uit ons aanbod

Wetenswaardigheden

Leidschenveen heeft zo'n 20.000 inwoners. Leidschenveen wordt gekenmerkt door een ligging te midden van grootschalige landelijke infrastructuur. Aan de westkant ligt autosnelweg A4 en aan de zuidkant de A12.

Leidschenveen is een Vinex-locatie in de gemeente Den Haag. Samen met de aangrenzende wijken Ypenburg en Forepark, en Hoornwijk, vormt het sinds 1 januari 2002 het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. Tot die tijd was Leidschenveen onderdeel van Leidschendam, dat door de gemeentelijke herindeling van 2002 een stuk kleiner werd.

Leidschenveen bestrijkt een gebied van 376 hectare, waarvan 24 hectare aan meren, sloten en andere wateren. Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 5.880 personen. In totaal wonen er in Leidschenveen 20.715 mensen waarvan 50,30% man is en 49,67% vrouw.

Een stapje extra, om voor u het verschil te maken

De verkoop van uw woning is een belangrijke gebeurtenis waar niet alleen veel geld, maar vaak ook emotie bij komt kijken. Bij Makelaarscentrum Leidschenveen snappen we dat als geen ander. Makelaar Rob Verhoeven wil u graag volledig ontzorgen, vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de uiteindelijke overdacht bij de notaris.

Door zijn jarenlange ervaring kent Rob de lokale huizenmarkt door en door. Hij ziet niet alleen de kansen, maar weet ook waar problemen kunnen ontstaan bij de verkoop van een woning. Die ervaring neemt hij mee om voor u het verschil te maken, bijvoorbeeld met de presentatie van uw woning.

Klanten waarderen Rob als een kritische, maar vooral heel bevlogen makelaar; een makelaar die er alles aan doet om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Rob: “Ik vind het heel belangrijk om altijd eerlijk en transparant te zijn, zodat mensen nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Voor elke verkoop zet ik mij 100% in, zorg ik ervoor dat er altijd een oplossing is en sta ik u zowel positief en enthousiast als realistisch bij. Ik wil ervoor zorgen dat u de verkoop van uw woning – en alles wat daarbij komt kijken – met een gerust hart uit handen kunt geven.

Bent u benieuwd naar mijn werkwijze?

Neem contact met mij op

Hier sta ik voor

Met persoonlijke aandacht en een op maat gesneden strategie begeleid ik u tijdens het gehele verkooptraject van uw woning. Uw huis in vertrouwde handen, dat is het gevoel dat ik u wil geven.

Dit vind ik belangrijk

De verkoop van een huis is altijd spannend. Ik wil dat mijn klanten het ook als een plezierig proces ervaren, waarbij ze zich geen zorgen maken. Met mijn betrokkenheid, enthousiasme, onvoorwaardelijke inzet en unieke lokale expertise zorg ik er voor dat u op een ontspannen manier het best haalbare resultaat bereikt

Dit beloof ik

Het vertrouwen om uw huis te mogen aan- of verkopen, is voor mij een groot goed. Ik wil dat vertrouwen méér dan waarmaken. Dat doe ik door service en kwaliteit te leveren in elk detail van de dienstverlening. Ik heb oog voor de klant, kan goed luisteren, ben duidelijk in de communicatie en kom alle afspraken zorgvuldig na. Daar mag u mij op aanspreken.

Met beide benen in Leidschenveen

Ik focus mij op één wijk, de wijk waar ik zelf al 10 jaar met veel plezier woon en werk; Leidschenveen. Ik ken de mensen, zij kennen mij, ik weet wat er gebeurt en al fietsend door de wijk blijf ik op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Door mijn lokale benadering beschik ik uiteraard over een groot databestand van kopers. En daar plukt u de vruchten van!

De kracht van de lokale specialist!

Woonachtig en werkzaam- grote kennis over de wijk.

6 woningen

verkocht afgelopen 30 dagen

 5 woningen

aangekocht

94 woningen

in verkoop

30 zoekers

die op zoek zijn naar een woning