Over ons

De makelaar waar het bruist! Van energie, van nieuwe ideeën en van de wil om van u een blij mens te maken. Het compacte team van Makelaarscentrum geeft letterlijk en figuurlijk thuis. Beschikbaar, snel en correct, maar altijd met oog voor de mens.

Het vinden van uw droomhuis? We nemen geen genoegen met minder dan dat. En bij de verkoop van uw woning gaan wij voor de hoogste kwaliteit, zodat u het allerbeste resultaat mag verwachten.

Wij zijn u graag van dienst

Creatief, kwalitatief en met aandacht voor de mens.

Rob Verhoeven is als makelaar al jarenlang woonachtig en actief in de regio en specifiek in Leidschenveen. Zijn focus op deze prachtige Haagse wijk maakt hem hier dé specialist voor aan- en verkoop. “Ik heb de wijk zien groeien en bloeien. Sommige buurten ken ik beter dan mijn eigen straat”, zegt Verhoeven lachend.

Zijn Leidschenveense expertise heeft al velen aan een droomwoning geholpen, of een verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet over durfden dromen.

“Ik ken de wijk door en door. Daarom koopt u met mij niet zomaar een woning met een x aantal vierkante meters en een tuin op het zuiden… Dat zijn factoren die wel iets zeggen over het huis, maar vrijwel niets over u. Ik verdiep mij in u en uw specifieke wensen en behoeften, zodat u niet alleen een huis koopt, maar een totale woonbeleving.

Advies op maat

Juist het kennen van de buurt, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en in passen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven

Verhoeven is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse testimonials die online staan. “Hij laat niets aan het toeval over en volgt alles op de voet”, zegt een verkoper.

Een klant wiens woning binnen slechts een paar dagen verkocht werd, zegt: “Deze verkoop overtrof alle verwachtingen. Ontzettend bedankt (wederom) voor je gedegen research, adviezen voor het vaststellen van de vraagprijs, oog voor details om het huis nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, voor prachtige foto's en een brochure, voor alle hulp bij papierwerk. Maar bovenal dank voor je enthousiasme, kennis en 'walking the extra mile'.”

Neem contact met mij op