Verkopen

Beste bewoners van Leidschenveen,
Ik ben Rob Verhoeven, al 10 jaar uw buurman én makelaar in het mooie Leidschenveen. Verbonden met alle buurten en op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw wijk.

Door mijn lokale ‘antenne’ en omdat ik in elke straat wel een huis heb verkocht of aangekocht, weet ik precies wat er speelt in uw buurt en ken ik zelfs de woningprijzen bij u in de straat. Bovendien spreek ik dagelijks kopers die zoeken naar een woning in Leidschenveen. Voor mij is er niets mooier dan kopers en verkopers bij elkaar brengen in mijn eigen omgeving!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Belt u mij gerust op 070-326 54 76.

Onze verkoopaanpak

De eerste klap is een daalder waard

De eerste klap is een daalder waard, en daarom zetten wij alles op alles om te zorgen dat woningzoekers op slag verliefd worden op uw woning.

Dát is de basis van onze verkoopplannen, die wij op maat samenstellen om er voor u het beste uit te halen.

Ervaren professionals

Voor de beste presentatie

Elke woning verdient een unieke presentatie. Wij werken daarom samen met ervaren fotografen voor aantrekkelijke foto’s en door de wol geverfde tekstschrijvers die de onderscheidende factoren van uw huis in tekst vatten. 360-gradenfoto’s en een video maken het helemaal af.

Te koop

Begeleid van deur tot deur

Onze kracht is de combinatie van een wijdverbreid netwerk en slimme marketing via online en offline kanalen. Ook uw eigen social media is natuurlijk onderdeel van die mix. We gaan persoonlijk op zoek naar dé koper voor uw woning en denken daar creatief en open-minded over na. Het zal niet de eerste keer zijn dat die koper uit een verrassende hoek blijkt te komen.

Uiteraard zetten we uw woning ook via de bekende kanalen in de markt: via Funda en andere websites, een etalagepresentatie op onze vestiging en door het welbekende Te Koop-bord bij u in de tuin te zetten of aan het raam te hangen.

Onze diensten

Waarom kiezen voor Makelaarscentrum Leidschenveen?

Grote kennis van de buurt
Veel ervaring in Leidschenveen
Aanbod van potentiële kopers
24/7 goed bereikbaar
Groot netwerk met veel expats
Beste woningpresentaties
Uiterst gedreven en enthousiast
Hoge verkoopprijzen
Snelle verkooptijden
Loopt een stuk harder dan de rest

Uw woning prettig verkopen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs

Maak een persoonlijke afspraak Bekijk ons aanbod