Wat klanten zeggen

Onze klanten zijn blij met ons.

En wij zijn trots op onze hoge beoordelingen!

Meer uitgebreide klanten ervaringen

logo Funda
Verkoop gemiddelde 9,5 Bekijk beoordelingen
logo Funda
Aankoop gemiddelde 9,4 Bekijk beoordelingen

Verkocht

Beemsterhof 8
Weverstraat 15, Susteren
Beste Rob, onwijs bedankt voor je geweldige service! Het was een sprint, maar het resultaat mag er wezen!
Kwaliteit, klantgerichtheid, vriendelijkheid en het beste resultaat. Dat is waar Rob voor staat! En wij ook :).
Al snel waren we erover uit dat Rob ons ging helpen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van ons nieuwe droomhuis. Ons huis was zo verkocht! De aankoop was daarentegen niet zo eenvoudig. Ons oog viel op een prachtig huis waar Rob ons goed bij heeft geholpen. Hij denkt echt aan alles en is altijd helder en behulpzaam. Je kan echt op hem rekenen!
We bevelen hem dan ook ten zeerste aan. Hij is naar ons idee de beste makelaar.
Een ding is zeker! Zijn succes heeft hij echt te danken aan zijn mindset en klantgerichte houding. Ga zo door Rob! Wij wensen je heel veel succes bij de volgende opdrachten!
(zeer blije klanten :)

Verkocht

Goudkarpersingel 9
Weverstraat 15, Susteren
Op de site van Makelaarscentrum Rob Verhoeven staat "Ervaar de kracht van de lokale makelaar". Die kracht hebben wij zeker ervaren. Ons huis kwam op de markt in de week dat in Nederland de eerste corona-patiënt werd opgenomen en daarna wereldwijd de corona pandemie uitbrak met alle gevolgen van dien. Wat zou de huizenmarkt gaan doen? Wij hadden nooit durven dromen dat ons huis in deze uitdagende tijd binnen 1 dag zou worden verkocht, nog voordat ons huis op Funda kwam. Dát is de kracht van Rob Verhoeven. Zijn grote netwerk van potentiële kopers, zijn kennis van de lokale huizenprijzen, zijn eerlijke en vastberaden manier van adviseren en onderhandelen hebben het verschil gemaakt. Tel daarbij op de geweldige kwaliteit van zijn promotiemateriaal, zoals de brochure, de schitterde foto's op verschillende sites, de 360 graden foto's en de video, dan verdient de prijs/kwaliteit verhouding een dikke tien. Rob ontzorgt de verkoop van begin tot einde. Hij blijft kalm en schept vertrouwen als - als gevolg van de corona - banken aanvullende eisen stellen en de voorbehoud datum 3x moest worden uitgesteld. We hebben er zelf vaak van wakker gelegen. Uiteindelijk hebben wij ons huis boven de vraagprijs verkocht. Overall verdient Rob wat ons betreft op de schaal van 0 tot 10 een 11. Ik beveel Rob Verhoeven bij iedereen aan.  

Verkocht

Kegelbaan 36
Weverstraat 15, Susteren
Voor de verkoop van ons huis hebben we drie makelaars gesproken. Rob Verhoeven wist ons met zijn marktkennis, zijn aanpak en een aantrekkelijk tarief te overtuigen. En daar hebben we geen spijt van. Rob is iemand die de verkoop van je huis in de puntjes verzorgt. Dat zie je niet alleen in de communicatiemiddelen die hij maakt, maar ook in de adviezen die hij geeft. In een markt waar het ogenschijnlijk makkelijk lijkt om zelf je huis te verkopen, heeft hij steeds zijn toegevoegde waarde bewezen. Met zijn hulp hebben we het meest optimale uit de verkoop gehaald.

Funda verkoop beoordelingen

Funda aankoop beoordelingen