Uitgebreide klanten ervaringen

(kleine greep uit de referenties van 2010-2017)


Midden in de financiële crisis hebben wij de gok gewaagd om onze woning te koop te zetten. Dit met de achterliggende gedachte dat wij geen haast hadden met de aanschaf van een nieuwe woning en wij onze huidige woning alleen tegen een goede prijs wilden verkopen.

Na het uitnodigen van een aantal verschillende makelaars, hebben wij bewust gekozen om Rob Verhoeven in te zetten als makelaar om onze woning te verkopen. Rob’s werkwijze sprak ons aan; een goed marketingplan, open en duidelijk in zijn communicatie, goede adviezen en bereid om onze woning tegen een goede vraagprijs te koop te zetten ondanks dat de gevolgen van de financiële crisis ook in de huizenmarkt merkbaar waren.

Rob onze woning binnen 1 week weten te verkopen voor de vraagprijs!

U kunt zich voorstellen dat wij ongelooflijk blij zijn dat wij Rob als makelaar ingezet hebben!

Arnoud en Rianne –Leidschenveen


Rob helped us through the challenging process of finding the right home to buy in Den Haag. Without him it would not have been possible.

My wife and i are not Dutch, so having a professional local Dutch makelaar that knows his way around and speaks fluent English was something we valued from the start. Rob handled the bargaining process on the home and was able to reach a very good deal on the final price. In the end, the investment of having a professional makelaar like Rob was really worth it, i would recommend him to anyone that is considering buying a house.

Silvana and i would like to once more thank you for the extra work and effort you put in during the whole process and especially the past week regarding the transfer of the house. It was like a rollercoaster and we would been lost without you on board to help us.

J. walker and Silvana Guerrero


Uiteindelijk is, in onze ogen, kiezen voor Rob een hele bewuste logische keuze. Als je andere makelaars bekijkt schermen ze met het hebben van een groot netwerk van klanten (en dus potentiële kopers), komen met uitspraken als: het lijkt goed jullie huis iets goedkoper neer te zetten om hem dan makkelijk kwijt te kunnen. en/of met 100 jaar ervaring.

Is allemaal leuk maar als je dan door vraagt/kijkt loop je toch weleens tegen regelrechte verkoop praat aan of gewoon kopieer en plak werk en weet je potentiële makelaar eigenlijk niet waar hij het over heeft.

Rob daarentegen werkt vanaf het eerste moment met een vast beraden heldere benadering, kwalitatief hoogwaardig en geen bull shit, schroomt niet om te zeggen dat je beter iets kan veranderen voordat er foto’s en filmpjes worden gemaakt (Like +1). En maakt erg goede presentaties (op papier en digitaal) welke veel completer en doordacht zijn dan bij de concurrentie. Daarentegen betaal je slecht iets meer dan bij anderen, maar wel met als doel om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs! En dat is het enige doel dat telt als je het ons vraagt. Kwaliteit komt niet voor niets en we zijn blij dat we daarvoor hebben gekozen, want we waren ons huis in de zomervakantie periode binnen twee weken kwijt! Kwaliteit betaald zich altijd terug, waarvan akte.

Fam. Teeuwe – Oesterhof – leidschenveen


Heel vakkundige, vlotte afhandeling.

Geen gladde, snelle jongen in strak pak, maar eerlijk, betrouwbaar en een aanrader voor mensen die de zaken geheel uit handen willen geven!

Paula Lubbersen – Isabellaland – ‘s-Gravenhage


Ik had zelf een huis te koop staan in Leidschendam, via een andere makelaar.

Na 4 maanden wachten heb ik alleen maar 1 reactie gekregen.

Toen besloot ik naar een ander makelaar te gaan, ik kwam in contact met Rob Verhoeven. Na een uitgebreid gesprek met hem gehad te hebben, over de marketing strategie van Rob Verhoeven, had ik gelijk een goed gevoel. Ik heb Rob gevraagd of die mijn huis zo snel mogelijk wilde verkopen, omdat ik anders met 2 huizen opgescheept zou staan.

En wonder bij wonder, hij heeft mijn huis binnen 1 week verkocht tegen de hoogste prijs in het kadaster…?! Toen stond ik echt verstelt, en had erg veel respect voor hem.

Ik wil hem heel erg bedanken voor al zijn hulp, en zijn positieve inzet.

Fam. Berkant – Gravin Juliana van Stolberglaan – Leidschendam


Half 2008 hebben wij onze woning te koop gezet bij Makelaarsland. Ondanks dat enkele partijen zeer geïnteresseerden waren, hadden wij eind 2008 onze woning nog niet verkocht.

Rob presenteerde zich en bood aan de verkoop over te nemen op basis van no cure no pay. Rob verhoeven heeft absoluut de meerwaarde van een actieve makelaar laten zien. Hij hield ons regelmatig op de hoogte over de voortgang, bracht regelmatig creatieve ideeën naar voren en liet geïnteresseerden ook andere woningen uit zijn portefeuille zien.

Een passend voorbeeld vinden wij de verlichting achter het verkoopbord. Hierin was de woning niet alleen overdag zichtbaar, maar ook ’s-avonds. Uiteindelijk is de woning toch nog snel voor een acceptabele prijs verkocht in een roerige periode.

Fam. Steenkamp – ’s-Gravenhage


Toen Rob in april bij ons langs kwam voor een taxatie waren er al een aantal makelaars geweest, maar het klikte gewoon gelijk goed en wij besloten om Rob de verkoop van ons huis te laten regelen.

Omdat hij nog niet zolang voor zichzelf werkte als makelaar hebben we voor hem gekozen, mede door z’n enthousiasme, klantvriendelijkheid en secure werkwijze.

Hij doet net dat beetje extra voor z’n klanten, binnen afzienbare tijd was ons huis verkocht en dat in een crisis.

Hij heeft de verkoop super geregeld! Echt een aanrader we hebben er geen dag spijt van gehad.

Fam. Wijngaarden


Doorzettingsvermogen, optimisme en daadkracht. Dat zijn enkele van de kwaliteiten die Rob Verhoeven heeft waargemaakt bij de verkoop van ons huis.

Een lastige markt, een niet zo heel makkelijk verkoopbaar huis: maar hij schrok er geen moment voor terug. Zette net dat stapje extra en kreeg het voor elkaar: we bevelen hem van harte aan.

Arjan en Ivette Lautenbach


Toen we op het hoogtepunt van de crisis op de woningmarkt ons huis wilde verkopen hebben we Rob benaderd om samen met ons een plan te maken voor de verkoop.

Rob wilde graag meedenken, meewerken en een overeenkomst op maat maken. We wilden ons huis binnen korte tijd onder de aandacht brengen van een groep mensen waarvan wij dachten dat het onze doelgroep zou zijn. We hebben toen met hem in 3 weken de actie verhuizen met Dries Roelvink uit de grond gestampt. De actie hield in dat wanneer je ons huis koopt Dries Roelvink op de dag van de verhuizing zou optreden in het huis.

Een viral filmpje gemaakt met Dries en Rob in de hoofdrol (nog steeds te bekijken op www.verhuizenmetdries.nl) een website, persbericht en een goede timing in de zomervakantie. Gevolg was dat het filmpje niet alleen bij onze doelgroep in Den Haag onder de aandacht kwam, maar Rob 2 dagen lang bezig geweest is met alleen maar journalisten te woord staan. Van het RTL nieuws tot de Story. En van de Telegraaf tot 3FM en 538. De verkoop schoot alleen niet erg op. Maar dat lag zeker niet aan Rob. De prijs was gewoon wat te hoog en hebben toen de woning even uit de verkoop gehaald.

6 maanden later waren we er klaar voor om de prijs flink te laten zakken. Rob weer gebeld. Deze keer hebben we het helemaal op zijn manier gedaan. Een stylist in het huis, professionele foto’s laten maken en de prijs flink naar beneden. En binnen een week hadden we het huis 2 keer kunnen verkopen!! Daarna stopt het niet voor Rob en blijft hij vinger aan de pols houden en ervoor zorgen dat het allemaal op rolletjes loopt. Ons huis verkopen met Rob was een heel avontuur. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen. Als u een makelaar zoekt die een stap extra wil zetten bent u bij hem aan het juiste adres.

Fam. Erlings, Voorburg


Dear Rob
We had already met with a few makelaars when viewing houses who had also offered their services to act on our behalf but, we did not get a feeling that they would invest the time to meet our needs, rather, they would treat us as just another ordinary client.

When we met Rob we had a good feeling that he had the experience, calm and integrity to act on our behalf. We felt we could trust him to with one of the most important journeys of our life. The whole experience was a roller coaster from start to finish but Rob was always a steadying hand guiding us through and sorting out every hiccup along the way…. And there were quite a few hiccups!!! 5 weeks later we got our dream house !
Not only would we not hesitate to recommend Rob to anyone buying/selling a flat/house. But we would do so with our colleagues, friends and relatives.

Mina Porthun – Voorburg /Shell Nederland BV


Rob Verhoeven hebben wij leren kennen als een uiterst minzaam, sympathieke persoonlijkheid. In zijn documentatie hanteert hij het motto “no cure, no pay”, iets wat hij in de praktijk geheel realiseert.

Dat komt niet alleen in zijn werkwijze, maar ook middels zijn houding m.b.t. de lopende zaken en daaraan gerelateerde personen tot uitdrukking: hij blijft met de materie bezig, totdat echt alles is afgerond.

Wij hebben hem mogen meemaken niet alleen als aankoopmakelaar, maar ook als verkopend makelaar van twee huizen. Tijdens beide processen hield hij ons doorlopend op de hoogte van alle details, en hield zich daarbij niet bepaald aan kantooruren: toch nog even een telefoontje voor de zekerheid, of toch nog even in het weekend een mailtje ter bevestiging waren regelmatig terugkerende acties.

Wij zijn hem dan ook zeer dankbaar voor zijn enorme inzet en de wijze, waarop hij zijn werk met uitnemende kennis van zaken doet.

Karel en Sabine Geerlof, Delft


Toen ik mijn huis te koop zette via een gerenommeerde NVM makelaar was de economische crisis al even aan de gang.

Maar dat er zo weinig respons en bezichtigingen zouden zijn had ik toch eigenlijk niet verwacht…………, 3 bezichtigingen in 11 maanden tijd en geen enkele belangstellende op een landelijke open huizen dag. Mijn makelaar deed ook niets om verandering in deze situatie te brengen en ik had dan ook geen enkel vertrouwen meer in hem.

Het werd dus tijd voor een andere aanpak. Ooit had Rob Verhoeven van het Makelaarscentrum een flyer in de bus gedaan waarin hij zichzelf voorstelde. Zijn persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Ik heb hem dan ook samen met nog twee andere makelaars uitgenodigd voor een gesprek en hij maakte op mij de meest betrouwbare en daadkrachtige indruk.

Hij ging voortvarend te werk en was zeer flexibel in het maken van afspraken om het huis zo aantrekkelijk mogelijk op funda te krijgen. Het huis heeft weliswaar toch nog een aantal maanden te koop gestaan, maar er waren vanaf het allereerste begin (het bord stond nog niet eens in de tuin) zeer veel bezichtigingen, ruim 30, waardoor we toch wel goede hoop bleven houden dat de koper er uiteindelijk wel zou komen.

Hij bleef positief en gaf de moed nooit op. Zijn werkwijze is zeer professioneel, vanaf het maken van de foto’s tot en met het tekenen van de koopakte en de afhandeling bij de notaris. Hij laat niets aan het toeval over en volgt alles op de voet. Als ik ooit weer een huis zou moeten verkopen zou ik hem zonder enige twijfel weer inschakelen!

Paula van Duijnhoven – Leidschenveen


Rob Verhoeven heeft zijn kunde meer dan bewezen. Al bij het oriënterend gesprek had ik een erg goed gevoel over Rob.

Hij had zich goed voorbereid, uitgebreid buurtonderzoek gedaan en al enige inschatting van de vraagprijs gemaakt. Ook communicatief vind ik hem erg vaardig, hij is emphatisch waar nodig, stemt zijn gesprek af op de klant. Zijn motieven zijn duidelijk: hij wil zijn werk goed doen en zorgen dat zowel ik als hij er een goede deal uithaalt.

Een integere makelaar is lijkt een onbestaand fenomeen, maar hij bewijst het tegendeel.Mijn woning in Den Haag was binnen 4 maanden verkocht, terwijl de markt niet gunstig was. Met mijn vriendin ga ik een woning kopen in Leiden e.o. Mijn vertrouwen in Rob heeft zich erin vertaald dat we samen Rob als aankoopmakelaar hebben ingeschakeld, dit terwijl Leiden niet perse zijn primaire werkterrein is.

Om kort te gaan: Rob levert!

Thijs Spijkerman


Buying a house requires a lot of expertise and professionalism, but also important is to get connected with the right people.

Especially foreigners, who are outside their long-lasting and trustful network far away from home, it is very challenging to find somebody to trust and to get good recommendations (hypotheek advies, notaris, etc). We would like to THANK YOU for your advice and support during the last couple of months.

Astrid & Benjamin – Shell/Rotterdam


Een huis verkopen in een wat hogere prijscategorie terwijl de huizenmarkt plat ligt. Dat is geen makkelijke opgave, je hebt meer nodig dan alleen geluk.

Het vraagt om flexibiliteit en creativiteit van zowel makelaar als verkoper. Voor Rob blijkt dat geen probleem. Hij denkt actief mee over mogelijkheden die de verkoop kunnen bevorderen, kent de markt en mogelijke doelgroepen, bijt zich op een charmante manier vast in mogelijke kopers. Hij staat er wanneer potentiële kopers of verkoper dat willen.

Dat maakte de verkoop van mijn huis niet die berg waar ik zo tegenop zag, maar een leuk teamspel. En met een resultaat dat er mag wezen! In een half jaar mijn huis verkocht tegen een goede prijs. Iets waar alle andere verkopers in mijn straat al meer dan twee jaar op wachten!!

Dank voor al je inspanningen en de prettige samenwerking!!”

Carin van Veldhoven, Barendrecht


Rob hielp mij eerder bij de verkoop van een huis. Zodoende leek het mijn partner en mijzelf verstandig hem voor de koop van een woning in te schakelen.

Hij doet dat gewoon erg goed. Bekijkt de buurt, schat de kansen in en is hands on. Hij neemt de touwtjes in handen en adviseert over het bieden en blijft trouw aan zijn eigen strategie. Dat heeft ons een zeer gunstige koopprijs voor ons nieuwe huis opgeleverd. Wij zijn heel blij met Rob. Zo blij dat hij nu ook de verkoop van het huis van mijn schoonzus doet. Ook dat vordert wederom snel. Erg knap hoe hij dit in een ongunstige woningmarkt voor elkaar krijgt. Net als bij de verkoop van mijn oude huis zeg ik: Rob levert!

Thijs & Marije – Leiden


In een voor ons hele moeilijke tijd in 2010 heb je ons erg gesteund door met volle energie je te richten op de verkoop van ons huis. Dit was geen gemakkelijke klus. Een heel mooi huis in het dure segment in een moeilijke tijd, dus ga er maar aan staan.

Wat ons opviel was dat je ondanks deze punten je er vertrouwen in bleef hebben voor een goede afloop. Je liet zien dat je er in bleef “vast bijten”. Uiteindelijk kregen we de verkoop rond. Dit was voor ons de ingang om binnenkort een nieuwe start te kunnen maken in het buitenland.

Ook met de afronding van de verkoop heb je voor ons je best gedaan, zodat beide partijen zeer tevreden zijn. Nu nog ons volgend “project” in Scheveningen, waarin we de volste vertrouwen hebben.

Je hebt mijn vrouw en mij trouwens ook een zeer blij gevoel bezorgd door de manier van communiceren en handelen. Mede door jouw professionele houding, meegaandheid en jouw vastberadenheid is het zeer prettig zaken doen met jou, daarom zullen wij jou zeker aanbevelen bij andere potentiële klanten.

Marsha & Armand (03-08-2011)


Dealing with Rob was very different from our other experiences we had with pushing real estate agents.

It was actually the first thing my partner and me said to each other in the car after finishing the viewing of a few houses with him. He stayed very focussed and professional during all the months of searching and kept us informed with potential houses when we asked for it. There was never a moment that he pushed us or tried to change our minds. We experienced his way of working as a very fresh and welcome breeze in the real estate industry. We liked his way of operating and his high level of integrity so much that we asked him to act as our buying real estate agent after we found a house thru Funda. He gave us the peace of mind and confidence we were looking for during the buying process. In our experience we haven’t met a single other real estate agent that achieved the level of Rob’s ethical, respectable and professional way of working. I can therefore recommend Rob as an outstanding and thrust wordy real estate agent and on top of that a very pleasant human being to deal with.

Maryam Seifzadeh en Lex Snoek